Polední menu

27.5.-2.6.2019

PONDĚLÍ: KMÍNOVÁ S VEJCEM

A: VEPŘOVÁ PEČENĚ S DUŠENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY 80,-

B: MAŠLIČKY ZAPEČENÉ S KUŘECÍM MASEM BAZALKOU A SÝREM 80,-

C: PANENKA V ANGLICKÉ SLANINĚ S GRILOVANOU ZELENINOU 100,-

D: ZELENINOVÉ KARBANÁTKY S BRAMBOROVO-MRKVOVÝM PYRÉ 90,-

Sacharidy: 50.33, Tuky: 11.93, Bílkoviny: 16.11, Vláknina: 0.02, Cholesterol: 0, Alergeny: 1.7 1468.49 kJ

ÚTERÝ: DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY

A: KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKEM 80,-

B: FAZOLE NA KYSELO S OPEČENÝM CIGÁREM A CHLEBEM 80,-

C: STEJK HAJNÉHO ROBÁTKA S PEČENÝMI BATÁTY 100,-

D: CAPRESSE S MOZZARELLOU RAJČÁTKY BAZALKOU ZAKÁPNUTÉ OLEJEM 90,-

Sacharidy: 5.57,Tuky: 9.08,Bílkoviny: 8.09,Vláknina: 1.98,Cholesterol: 24.01,Alergeny: 7 577.54 kJ

STŘEDA: KAPUSTOVÁ

A: PŘÍRODNÍ KRŮTÍ PRSA S DUŠENOU RÝŽÍ A KOMPOTEM 80,-

B: SMAŽENÝ HERMELÍN S HERKULESEM, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA 80,-

C: PEČENÉ KOLENO S JABLEČNÝM KŘENEM, HOŘČICÍ A CHLEBEM 100,-

D: ZELENINOVÝ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU A PEČENÝM HŘBETEM Z KRÁLÍKA 90,-

Sacharidy: 47.68,Tuky: 11.52,Bílkoviny: 25.4,Vláknina: 0.11,Cholesterol: 113.77,Alergeny: 3.7 1678.77 kJ

ČTVRTEK: CHLEBOVÁ

A: VALAŠSKÉ ŽEBÍRKO S BRAMBORÁČKY 80,-

B: HOVĚZÍ CHILLY CON CARNE S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ 80,-

C: SMAŽENÝ KAPR S BRAMBOROVÝM SALÁTEM BEZ MAJONÉZY 100,-

D: MARINOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO SE SALÁTEM Z ČERNÉ ČOČKY 90,-

Sacharidy: 29.99, Tuky: 14.7, Bílkoviny: 40.44, Vláknina: 9.58, Cholesterol: 0, Alergeny: 0 1829.57 kJ

PÁTEK: SLEPIČÍ S NUDLEMI

A: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY 80,-

B: LOKŠA PLNĚNÁ SMĚSÍ MASA HUB A ZELENINY S MÍCHANÝM SALÁTEM 80,-

C: TVAROHOVO-JABLEČNÁ ŽEMLOVKA 80,-

D: KOUSKY LOSOSA NA ZELENINOVÉM SALÁTU S MEDOVO HOŘČIČNOU ZÁLIVKOU 110,-

Sacharidy: 11.56,Tuky: 9.95,Bílkoviny: 26.53,Vláknina: 1.8,Cholesterol: 0,Alergeny: 4,7,10 1055.32 kJ

NÁMI PŘIPRAVOVANÉ JÍDLO MŮŽE OBSAHOVAT ALERGENY! INFORMACE O ALERGENECH OBSAŽENÝCH V JÍDLE ŽÁDEJTE U OBSLUHY!