Polední menu

18.2.-24.2.2019

K MENU MOŽNO PŘIOBJEDNAT ZELENINOVÝ SALÁT DLE DENNÍ NABÍDKY ZA 15,-KČ

PONDĚLÍ: GULÁŠOVÁ

A: KRKOVIČKA NA ČERNÉM PIVU, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT 80,-

B: ŠPAGETY CARBONARA 80,-

C: ZELENINOVÝ SALÁT S GRILOVANÝMI ROBI ŠPÍZKY, PEČIVO 80,-

ÚTERÝ: HRSTKOVÁ

A: BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, DUŠENÉ ZELÍ 80,-

B: HERMELÍN S ANGLICKOU V BRAMBORÁKU, ČERSTVÁ ZELENINA 80,-

C: GRILMIX, OBLOHA, PEČIVO 100,-

STŘEDA: KVĚTÁKOVÁ

A: ROŠTĚNKA V HOŘČICOVÉ OMÁČCE, RÝŽE, OKUREK 80,-

B: ZELENINOVÁ OMELETA SE SÝREM, CELEROVÉ HRANOLKY 80,-

C: KUŘECÍ SUPREME NA POMERANČÍCH, SMETANOVÉ BRAMBORY 100,-

ČTVRTEK: TŘEBOŇSKÁ RYBÍ

A: DUŠENÉ HOVĚZÍ, KOPROVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 80,-

B: LOSOS S MEDEM A HOŘČICÍ, BRAMBOROVO-MRKVOVÉ PYRÉ 80,-

C: PEČENÉ KOLENO, KŘEN S JABLKY, CHLÉB 100,-

PÁTEK: VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM

A: VEPŘOVÁ KAPSA SE SLANINOU A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, BRAMBORY S PAŽITKOU 80,-

B: TVAROHOVÝ ŠTRŮDL S JABLKY A OŘECHY 80,-

C: VIDINA HLADOVÉHO POUSTEVNÍKA, BATÁTOVÉ HRANOLKY 100,-

(KUŘECÍ SMĚS S POLIČANEM, CIBULKOU, ČESNEKEM, SYPANÁ NIVOU)

NÁMI PŘIPRAVOVANÉ JÍDLO MŮŽE OBSAHOVAT ALERGENY!

INFORMACE O ALERGENECH OBSAŽENÝCH V JÍDLE ŽÁDEJTE U OBSLUHY!