Polední menu

15.4.-21.4.2019

PONDĚLÍ: DRŠŤKOVÁ

A: PEČENÝ BŮČEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK 80,-

B: GYROS S RESTOVANÝMI NUDLEMI 80,-

C: ŘÍZEČKY ZE SOJOVÉHO MASA, BRAMBOROVÝ SALÁT 80,-

D: ZELENINOVÝ SALÁT CAESAR 90,-

Sacharidy: 11.6,Tuky: 5.1,Bílkoviny: 29.1,Vláknina: 1.1,Cholesterol: 10,Alergeny: 7.1 911 kJ

ÚTERÝ: BRAMBORAČKA

A: KRKOVIČKA NA BAREVNÉM PEPŘI, RÝŽE, KOMPOT 80,-

B: BRAMBOROVÝ GULÁŠ UJA LACKA, DŘEVORUBECKÝ CHLÉB 80,-

C: HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU A VEJCEM, DOMÁCÍ HRANOLKY 100,-

D: RYBÍ FILÉ SE SMETANOVÝM PŘELIVEM A PEČENÝMI BATÁTY 100,-

Sacharidy: 42.8,Tuky: 11.1,Bílkoviny: 28.4,Vláknina: 0,Cholesterol: 0,Alergeny: 4.7 1708.5 kJ

STŘEDA: KEDLUBNOVÁ

A: HOVĚZÍ KARABÁČEK NA VÍNĚ, KARLOVARSKÉ KNEDLÍKY 80,-

B: SMAŽENÝ SÝR, BRAMBORY, TATARKA 80,-

C: KUŘECÍ STEJK V HERMELÍNOVÉ OMÁČCE, SMAŽENÉ BRAMBŮRKY 100,-

D: ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI KARBANÁTKY A RÝŽOVÝM OLEJEM 90,-

Sacharidy: 24.9,Tuky: 5.1,Bílkoviny: 25.9,Vláknina: 2.1,Cholesterol: 52.1,Alergeny: 1,3,10 1056.61 kJ

ČTVRTEK: KVĚTÁKOVÝ KRÉM

A: VEPŘOVÉ ŘAŽNIČI , OPÉKANÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA 80,-

B: KRŮTÍ VÝPEČKY VE SMETANOVÉ KAPUSTĚ , CHLÉB 80,-

C: KUŘECÍ PAELA S BÍLÝM VÍNEM 100,-

D: RESTOVANÁ ZELENINA S BAMBUSOVÝMI VÝHONKY A SÝREM 90,-

Sacharidy: 13.3,Tuky: 13.1,Bílkoviny: 12.5,Vláknina: 1.7,Cholesterol: 0,Alergeny: 6.7 929.6 kJ

PÁTEK: STÁTNÍ SVÁTEK

ZAVŘENO!!

NÁMI PŘIPRAVOVANÉ JÍDLO MŮŽE OBSAHOVAT ALERGENY! INFORMACE O ALERGENECH OBSAŽENÝCH V JÍDLE ŽÁDEJTE U OBSLUHY!